CeBIT Kiállítás keretében szervezett nemzetközi üzletember találkozó

Location: 
Hannover
Date of event: 
2016. March 14. 15:00 to 2016. March 18. 15:00
Language of event: 
English

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a világ legjelentősebb ICT szakkiállítására szervez magyar vállalkozói delegációt. A CeBIT 2016. március 14-18. között kerül megrendezésre Hannoverben, Németországban. A kiállításon 2015-ben 3000 kiállító, 221 000 szakmai látogató vett részt a világ 120 országából. Bővebb információ a kiállításról: http://www.cebit.de/home
A kiállítással párhuzamosan kerül sor a "Future Match" üzletember találkozóra a Leibniz Egyetem (Hannover) szervezésében, számos Enterprise Europe Network partnerszervezet közreműködésével. Az esemény kiváló lehetőséget biztosít az ICT területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, üzleti vagy K+F partnerek felkutatására, kapcsolatok kiépítésére. A 2015-es Future Match-en 36 országból több mint 280 fő vett részt, 1240 tárgyalást lebonyolítva.
Miért érdemes részt vennie az üzletember találkozón?
•a szektorok közötti együttműködést erősítendő, más, IT-n kívüli szektorok képviselői és beszerzők ingyenesen vehetnek részt az üzletember találkozón IT megoldásokat és új partnereket keresve
•a kiállítás megtekintése mellett előre egyeztetett kétoldalú tárgyalásokat biztosít
•megismerheti a legújabb ICT trendeket; kiváló alkalom termék-, technológia- és know-how promócióra

Az üzletember találkozón való részvétel költsége és feltételei:
•Regisztrációs díj változatlanul: 110 euro az IT szektor képviselői számára. Ez 2 fő részére ingyenes belépőt biztosít a kiállítás teljes idejére.
•A kiállítók 50%-os kedvezménnyel, 55 euro-ért vásárolhatnak jegyet (kód: EXHIBITOR), kérjük, adja meg a stand számát is.
•Azok a nem IT szektort képviselő cégek, akik IT szektorhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat, know-how-t keresnek, INGYENESEN vehetnek részt a rendezvényen (kód: BUYER).

További információ a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál kérhető.

Contact person: 
Buda Csilla
Contact phone number: 
0622 510316
Contact e-mail: 
Organization: 
Külkapcsolat
Free spaces: 
10
Registration deadline: 
2016. February 29. 15:00