CeBIT Kiállítás keretében szervezett nemzetközi üzletember találkozó

Rendezvény helyszíne: 
Hannover
Rendezvény időpontja: 
2016. március 14. 15:00 - 2016. március 18. 15:00
Rendezvény nyelve: 
Angol

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a világ legjelentősebb ICT szakkiállítására szervez magyar vállalkozói delegációt. A CeBIT 2016. március 14-18. között kerül megrendezésre Hannoverben, Németországban. A kiállításon 2015-ben 3000 kiállító, 221 000 szakmai látogató vett részt a világ 120 országából. Bővebb információ a kiállításról: http://www.cebit.de/home
A kiállítással párhuzamosan kerül sor a "Future Match" üzletember találkozóra a Leibniz Egyetem (Hannover) szervezésében, számos Enterprise Europe Network partnerszervezet közreműködésével. Az esemény kiváló lehetőséget biztosít az ICT területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, üzleti vagy K+F partnerek felkutatására, kapcsolatok kiépítésére. A 2015-es Future Match-en 36 országból több mint 280 fő vett részt, 1240 tárgyalást lebonyolítva.
Miért érdemes részt vennie az üzletember találkozón?
•a szektorok közötti együttműködést erősítendő, más, IT-n kívüli szektorok képviselői és beszerzők ingyenesen vehetnek részt az üzletember találkozón IT megoldásokat és új partnereket keresve
•a kiállítás megtekintése mellett előre egyeztetett kétoldalú tárgyalásokat biztosít
•megismerheti a legújabb ICT trendeket; kiváló alkalom termék-, technológia- és know-how promócióra

Az üzletember találkozón való részvétel költsége és feltételei:
•Regisztrációs díj változatlanul: 110 euro az IT szektor képviselői számára. Ez 2 fő részére ingyenes belépőt biztosít a kiállítás teljes idejére.
•A kiállítók 50%-os kedvezménnyel, 55 euro-ért vásárolhatnak jegyet (kód: EXHIBITOR), kérjük, adja meg a stand számát is.
•Azok a nem IT szektort képviselő cégek, akik IT szektorhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat, know-how-t keresnek, INGYENESEN vehetnek részt a rendezvényen (kód: BUYER).

További információ a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál kérhető.

Kapcsolattartó neve: 
Buda Csilla
Kapcsolattartó telefonszáma: 
0622 510316
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Külkapcsolat
Szabad helyek: 
10
Jelentkezés határideje: 
2016. február 29. 15:00