Fókuszban Latin-Amerika: Chile

Rendezvény helyszíne: 
1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1001. terem
Rendezvény időpontja: 
2017. június 14. 14:00 - 16:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar
Angol

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. június 14-én Fókuszban Latin-Amerika: Chile címmel rendezvényt szervez a kamarában.
A rendezvény a Chile iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a chilei gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.
Az importról és befektetési kérdésekről a varsói Chilei Kereskedelmi Iroda munkatársai, az exportlehetőségekről a Magyar Nemzeti Kereskedőház képviselői adnak tájékoztatást. Az esemény végén a chilei piacon már sikeres magyar vállalkozások mutatkoznak be és mondják el üzleti tapasztalataikat.

A szeminárium tervezett programját csatoltan megtalálják.

A rendezvény magyar és angol nyelvű, tolmácsolást nem tudunk biztosítani! Verónica Chahin nagykövet asszony köszöntője, valamint Enrique Carrasco igazgató és Katarzyna Kazmierska előadása angol nyelven hangzik el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, ezért a regisztrációkat azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el! Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
4745143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
14
Jelentkezés határideje: 
2017. június 13. 19:00
Csatolmányok: 
CsatolmányMéret
PDF ikon program_fokuszban_lam_chile_2017.06.14.pdf181.36 KB