Fókuszban Latin-Amerika: Sikeres piacra lépés Mexikóban

Rendezvény helyszíne: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony, I. emelet, konferenciaterem
Rendezvény időpontja: 
2016. március 21. 14:00 - 16:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar
Angol

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Fókuszban Latin-Amerika: sikeres piacra lépés Mexikóban című rendezvényünkre, melyet a ProMéxicoval együttműködésben valósítunk meg. A szeminárium a Mexikó iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-mexikói kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról, a mexikói gazdasági és üzleti környezetről, a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről, továbbá sikeres magyar vállalkozások mutatják be üzleti tapasztalataikat a mexikói piacon.

A szeminárium tervezett programja csatoltan található. A rendezvény nyelve a magyar és az angol. Téllez nagykövet asszony köszöntője és Greta Shelley tanácsos asszony előadása angol nyelven hangzik el, tolmácsolást nem biztosítunk!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
06 1 4745143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
10
Jelentkezés határideje: 
2016. március 21. 09:00
Csatolmányok: