Üzleti lehetőségek Tajvanban

Rendezvény helyszíne: 
Nonprofit gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza, Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.
Rendezvény időpontja: 
2017. február 24. 10:30 - 12:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar
Angol

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara - együttműködésben a Tajvani Képviseleti Irodával és a Taiwan Trade Center-el - tájékoztató fórumot szervezt "Üzleti lehetőségek Tajvanban" címmel.
Tajvan az ázsiai és csendes-óceáni térség gazdasági fejlődésének egyik meghatározó tényezője. A sziget fontos szerepet játszik a világgazdasági folyamatokban, a 19. helyen áll a legerősebb gazdaságok rangsorában és nemzetközi összehasonlításban is jelentős eredményeket ért el a tudásalapú, legmagasabb szintű technológiára épülő piacgazdaság kifejlesztésében, működtetésében. A magyar-tajvani kereskedelmi forgalom mintegy 825 millió USD, jelentős tajvani aktívummal. A magyar export az elmúlt években 160 millió USD körül alakult. Legfontosabb Tajvanra irányuló exportcikkeink, elektronikai, atomenergetikai és húsipari termékek. Importunkban meghatározóak az IT, illetve a gép- és műszeripar területéről származó, fejlett technológiát képviselő termékek.
A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Európai Unió COSME Programja által finanszírozott EAGLE 2 projekt keretében – brit, olasz, görög, belga és litván partnerekkel együttműködésben és vállalkozók részvételével – európai üzleti utat szervez Tajvanba (Taipei-be) 2017. június 19-24. időszakban.

Kapcsolattartó neve: 
Dr. Kiss András
Kapcsolattartó telefonszáma: 
06309678891
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Nincs tagozathoz kötve
Szabad helyek: 
44
Jelentkezés határideje: 
2017. február 23. 12:00

Köszönjük érdeklődését. A jelentkezési határidő sajnos letelt. További információval Dr. Kiss András gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezető szívesen áll rendelkezésére (T: 06309678891).