Magyar-lett üzleti fórum

Primary tabs

Location: 
MKIK, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, 10. em. 1001-es terem
Date of event: 
2019. July 9. 14:00 to 16:00
Language of event: 
Magyar
Angol

A Lett Kereskedelmi és Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából az MKIK magyar-lett üzleti fórumot szervez. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a rendezvényünkre.

A delegációban részvevő lett cégekről bővebb információ a Partnerek fülre kattintva, valamint csatoltan érhető el.

A rendezvény angol nyelvű, tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Az esemény tervezett programja csatoltan található.

A rendezvényre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:
MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

Contact person: 
Baki Magdolna
Contact phone number: 
06 1 474 5146
Contact e-mail: 
Organization: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamra
Free spaces: 
19
Registration deadline: 
2019. July 8. 17:00