Magyar-Német Üzleti Fórum

Location: 
Online konferencia
Date of event: 
2020. September 23. 14:00 to 15:45
Language of event: 
Magyar
Német

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata által szervezett online konzultációra 2020. szeptember 23-án.

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat a magyar-német bilaterális gazdasági kapcsolatok aktualitásairól, a német kormány gazdaságpolitikájáról és az EU német elnökség eddigi tapasztalatairól, a koronavírus német gazdaságra gyakorolt hatásairól, a piacra lépési lehetőségekről a magyar vállalatok számára Németországban, a baden-württembergi régió gazdasági körképéről és az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára, valamint a Nemzetközi szállítmányozási tapasztalatokról a koronaválság idején.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílik kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül.

A rendezvény nyelve a magyar és a német, konszekutív tolmácsolást biztosítunk.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el!
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2020. szeptember 22-én, kedden délután küldjük meg email-ben a jelentkezőknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Contact person: 
Béres László
Contact phone number: 
+36 1 474-5177
Contact e-mail: 
Organization: 
Committee for Hungarian-German Relations
Free spaces: 
17
Registration deadline: 
2020. September 22. 16:30