Hogyan kereskedjünk Iránnal?

Location: 
online webinárium
Date of event: 
2021. June 30. 14:00 to 15:30
Language of event: 
Magyar
Angol

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata, a Due Diligence Helpdesk és az INSTEX közreműködésével online üzleti szemináriumot szervez „Hogyan kereskedjünk Iránnal?” címmel.

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat az Iránnal való kereskedelem feltételeiről, az Európai Bizottság Iránnal való kereskedelmet ösztönző szolgáltatásáról a „Due Diligence Helpdesk on EU Sanctions for EU SMEs dealing with Iran” -ról, továbbá bemutassa a fizetési tranzakciók menetét, illetve a megfelelőségi előírásokat Európa és Irán között.

Az előadások alatt a résztvevőknek lehetőségük nyílik kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül, melyek a program végén kerülnek megválaszolásra az előadók által.

A rendezvény hivatalos nyelve a magyar és az angol, melyhez szinkrontolmácsolást biztosítunk.
Az esemény programját a lenti linkre kattintva megtekinthetik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2021. június 29., kedd
A webinárium a Zoom felületen keresztül valósul meg.
A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. június 29-én, kedd délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Contact person: 
Béres László
Contact phone number: 
+36 1 474-5177
Contact e-mail: 
Organization: 
Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat
Free spaces: 
82
Registration deadline: 
2021. June 29. 16:00
Attachments: