Energiapolitika és a megújuló energiákban rejlő lehetőségek Magyarországon

Location: 
online
Date of event: 
2021. October 5. 14:00 to 15:30
Language of event: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Igazságügyi Minisztériummal szoros együttműködésben megvalósuló online konferenciasorozatunk harmadik rendezvényére, mely az energiapolitika és a megújuló energiák témakörét dolgozza fel.

A webináriumon, melyet 2021. október 5-én 14.00 órakor tartunk, Kádár Andrea Beatrix energiapolitikáért felelős helyettes államtitkár, valamint Tóth Edina, európai parlamenti képviselő tart előadást.

Az esemény programját csatoltan találják.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

A webinárium a Cisco Webex felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. október 4-én hétfő délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Contact person: 
Pálmay Flóra
Contact phone number: 
4745143
Contact e-mail: 
Organization: 
MKIK
Free spaces: 
21
Registration deadline: 
2021. October 4. 10:00