Az EU SME Centre képzése - How to use WeChat to do business in China?

Rendezvény helyszíne: 
MKIK székhely,1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II., 10. emelet, 1001-es terem
Rendezvény időpontja: 
2018. június 19. 13:00 - 17:00
Rendezvény nyelve: 
Angol

Az MKIK Magyar-Kínai Tagozata és az EU SME Centre közösen szervezett félnapos, ingyenes képzésének célja a WeChat, mint üzletkötési platform bemutatása. Ez a fajta eladás lehetővé teszi az európai kkv-k közvetlen termékértékesítését a kínai ügyfeleknek.

A közvetlen eladással nincs szükség kínai importőr cég bevonására az üzletkötéshez, sem leányvállalat vagy raktár létrehozására. A képzésen való részvétellel az érdeklődők megismerhetik a WeChat-ben rejlő lehetőségeket, annak költségeit, a működésének módját.
A képzés programtervét, valamint a képzést vezető előadó önéletrajzát üzenetünkhöz csatoltan küldjük. A rendezvény nyelve angol, tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben részvételüket - megfelelő indok nélkül - a rendezvény kezdetét megelőző 3 napon belül mondják le, vagy a regisztráció ellenére nem jelennek meg a rendezvényen, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara fenntartja a jogot, hogy 100 EUR lemondási díjat számlázzon ki.

A jelentkezéskor előnyben részesülnek a Magyar-Kínai Tagozat tagvállalatai, számukra 2018. május 24-ig fenntartjuk az elsőbbségi bejelentkezés lehetőségét. Ezt követően csak a fennmaradó helyek függvényében van mód regisztrálni.

Kapcsolattartó neve: 
Végvári Kristóf
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+36 1 474 51 06
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar-Kínai Tagozat
Szabad helyek: 
16
Jelentkezés határideje: 
2018. június 14. 12:00
Támogatók: 
EU SME Centre
Csatolmányok: 
CsatolmányMéret
PDF ikon agenda.pdf237.39 KB
PDF ikon cv_of_felim_meade.pdf255.83 KB