Exportfinanszírozási konzultáció

Rendezvény helyszíne: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székhelye, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina II. torony, X. emelet, 1026. terem
Rendezvény időpontja: 
2018. október 2. 14:00 - 16:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az EXIM-mel együttműködve, 2018. október 2-án, 14.00 órakor Exportfinanszírozási konzultációt szervez a kamarában.
A konzultáció célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.
Az EXIM szakértői rövid tájékoztatást adnak a különböző finanszírozási lehetőségekről és a külpiacokon szerzett finanszírozási tapasztalataikról. A rendezvény második felében a résztvevők feltehetik kérdéseiket és személyesen is konzultálhatnak az EXIM képviselőivel.
Az eseményre várjuk a korábbi Exportfinanszírozási képzéseken részt vett vállalkozásokat is, hogy a képzés óta eltelt időszakban felmerült problémákról egyeztethessenek a szakértőkkel.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a regisztrációkat azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el!
A 10 perces személyes konzultációra a rendezvény előtt, a regisztráció alkalmával lesz lehetőség jelentkezni érkezési sorrendben!
Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.
A szeminárium tervezett programja csatoltan található.

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
4745143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
3
Jelentkezés határideje: 
2018. október 1. 12:00
Csatolmányok: