Fókuszban a külpiacok - Trendek és lehetőségek az export területén

Rendezvény helyszíne: 
Novotel Budapest Centrum, Zsolnay terem I-II., 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Rendezvény időpontja: 
2016. február 24. 10:00 - 16:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar
Angol

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Fókuszban a külpiacok – Trendek és lehetőségek az export területén című konferenciánkra.

A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról, a magyar külgazdasági stratégiáról, valamint tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.

A konferencia tervezett programja csatoltan található.

A rendezvény nyelve a magyar és az angol. Az előadások többsége magyarul, Dirk Vantyghem Eurochambres nemzetközi igazgató előadása angol nyelven hangzik el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás részéről max. 2 fő részvétele megengedett, megértésüket köszönjük.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek önkéntes tagjai valamelyik területi kereskedelmi és iparkamarának vagy az MKIK valamelyik kétoldalú viszonylati tagozatának.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
1
Jelentkezés határideje: 
2016. február 23. 12:00
Csatolmányok: