Sikeres piacra lépés Portugáliában, kitekintéssel Portugál-Afrikára

Rendezvény helyszíne: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II., X. em., 1001. terem
Rendezvény időpontja: 
2016. február 9. 14:00 - 16:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Sikeres piacra lépés Portugáliában, kitekintéssel Portugál-Afrikára című rendezvényünkre.
A szeminárium a Portugália és Portugál-Afrika iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a portugál gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-portugál kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről, a politikai és gazdasági kapcsolatainkról Angolával és Mozambikkal, továbbá sikeres magyar vállalkozások mutatják be üzleti tapasztalataikat a portugál és angolai piacon.

A szeminárium tervezett programja csatoltan található.
A rendezvény nyelve a magyar, az előadások magyarul, a köszöntőbeszédek magyar és angol nyelven hangzanak el, konszekutív tolmácsolással.
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
1 474 5143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamra
Szabad helyek: 
1
Jelentkezés határideje: 
2016. február 5. 19:00
Csatolmányok: