Magyar-kubai üzleti fórum és a Magyar-Kubai Üzleti Tanács VI. ülése

Elsődleges fülek

Rendezvény helyszíne: 
Hotel President Budapest, Prága terem, 1054 Budapest, Hold utca 3-5.
Rendezvény időpontja: 
2019. május 14. 10:00 - 14:15
Rendezvény nyelve: 
Magyar

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-kubai üzleti fórumot szervez 2019. május 14-én, kedden, 10.00 órától Budapesten, a Kubai Kereskedelmi Kamara üzleti delegációjának magyarországi látogatása alkalmából.
Az esemény keretében tartjuk meg a Magyar-Kubai Üzleti Tanács VI. együttes ülését is.

A rendezvényen tájékoztatást adunk a kétoldalú gazdasági kapcsolatokról, a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről Kubában, valamint az üzleti tanács munkájáról.
A fórumot követően üzletember-találkozót szervezünk a magyar és kubai vállalkozásoknak.

Az esemény tervezett programját és az érkező kubai üzleti delegáció céglistáját csatoltan találják.

Az előadásokhoz magyar-spanyol konszekutív tolmácsolást biztosítunk, de az üzleti megbeszélések hivatalos nyelve az angol lesz.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A tárgyalópartnerekhez az online regisztrációs lap alján található táblázatban tudnak időpontot foglalni.
A tárgyalópartnerekről bővebb információt a "Partnerek" fülre kattintva, illetve lent talál.
UTÓLAG NEM LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI, EZÉRT KÉRJÜK, HOGY HA TÁRGYALNI SZERETNE, MÉG A REGISZTRÁCIÓ GOMB MEGNYOMÁSA ELŐTT FOGLALJON IDŐPONTOT!!!

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt az eseményen.
Csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

ÉRKEZŐ KUBAI PARTNEREK, AKIKHEZ IDŐPONTOT LEHET FOGLALNI:
A CENTIS olyan radioaktív izotópok és egyéb termékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával foglalkozik, melyeket széles körben alkalmaznak, elsősorban az egészségügy, a gén- és biotechnológia, a mezőgazdaság és az ipar területén.
A LABIOFAM S.A. az azonos nevű üzletcsoport kereskedelmi vállalata, mely bio- és természetes összetételű élelmiszereket, mezőgazdasági termékeket forgalmaz.
A GEGAN Kuba állattenyésztésre szakosodott vállalkozói csoportja, előállítanak húst, tojást, tejet, állati oltóanyagot, takarmányt és ezek kereskedelmével is foglalkoznak.
A HORTER cég a kubai Építőanyag Csoport tagjaként beton, járólapok, malter és egyéb építőipari termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik.
A GEICON Kuba Építőipari Vállalkozói Csoportja, több építőipari cég felügyeleti szerve.
A CONFIHAR cég cukrászati termékeket gyárt, kekszeket, édes snackeket, csokoládét és lisztből készült termékeket.
A CITMATEL cég informatikai területen dolgozik, és együttműködést ajánl hangoskönyvek és e-könyvek előállításában, valamint magyar cégek szoftver termékeihez nyújtana technikai segítséget Latin-Amerikában.
A CIGB, mely Kuba Gén- és Biotechnológiai Központja, az orvosbiológiai és mezőgazdasági kutatási projektekre fókuszálva biológiai termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik.
A GESIME Kuba vas-, acél- és gépipari vállalatait tömörítő üzleti csoportja.
A CIH S.A., a Havannai Nemzetközi Központ tanácsadással, technológiatranszferrel és képzéssel foglalkozik mind a hazai, mind a nemzetközi piacon.

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
474 5143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
0
Jelentkezés határideje: 
2019. május 9. 23:00