Magyar-Német Online Üzleti Fórum november 18-án

Rendezvény helyszíne: 
Online konferencia
Rendezvény időpontja: 
2020. november 18. 14:00 - 15:45
Rendezvény nyelve: 
Magyar

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német online Üzleti Fórumot szervez 2020. november 18-án 14.00 órakor. Az esemény a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást az EXIM bővített kárenyhítő programcsomagjáról, a banki finanszírozásról és támogatott konstrukciókról a válság idején, a 2021-2027-es EU-s pályázati időszakról és a 2021 első negyedévétől induló VINOP pályázatokról valamint az észak-rajna-vesztfáliai és hesseni régió gazdasági körképéről és üzleti lehetőségeiről a magyar vállalatok számára.Továbbá céges jó gyakorlatként sikeres hazai, a német piacon aktív cégek osztják meg tapasztalataikat a koronaválság negatív gazdasági hatásainak kezelésében.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílik kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül.

Az esemény programját csatoltan találják.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok .

Kapcsolattartó neve: 
Béres László
Kapcsolattartó telefonszáma: 
(1) 474 5177
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar-Német Tagozat
Szabad helyek: 
55
Jelentkezés határideje: 
2020. november 18. 15:00
Csatolmányok: