Magyar-Algériai Üzleti Tanács ülés - videokonferencia

Rendezvény helyszíne: 
Online videokonferencia
Rendezvény időpontja: 
2020. november 24. 10:00 - 12:00
Rendezvény nyelve: 
Angol

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az Algériai Kereskedelmi és Iparkamarával közösen Magyar-Algériai Online Üzleti Tanács ülést szervez november 24-én 10:00 órától.

A rendezvény célja a magyar és algériai vállalatok kölcsönös piacra lépésének segítése üzleti partnerek azonosításával, lehetőséget teremtve jövőbeli kétoldalú üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az eseményen a résztvevők tájékoztatást kaphatnak az algériai befektetési lehetőségekről valamint céges jó gyakorlatként sikeres hazai, az algériai piacon aktív cégek képviselői osztják meg a régióban szerzett tapasztalataikat, illetve algériai vállalkozások is bemutatkoznak. A vállalatok a következő szektorokat reprezentálják:

o áramtermelés,
o gáz- és olajipar,
o vízgazdálkodás,
o mezőgazdasági és élelmiszer-feldolgozási technológiák,
o digitális és egészségügyi technológiák.

A bemutatkozó cégek listáját a regisztrált jelentkezőknek előzetesen elektronikus úton megküldjük.

A rendezvény angol nyelvű.

Az előadások után a résztvevőknek lehetőségük nyílik kérdések feltevésére a platform chatfalán keresztül.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok.

Kapcsolattartó neve: 
Béres László
Kapcsolattartó telefonszáma: 
(1) 474 5177
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Szabad helyek: 
39
Jelentkezés határideje: 
2020. november 23. 17:00
Csatolmányok: