Uniós szabadkereskedelmi megállapodások a külkereskedelem szolgálatában

Rendezvény helyszíne: 
online konferencia
Rendezvény időpontja: 
2021. március 18. 14:00 - 15:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Online konferenciasorozatot indít az Igazságügyi Minisztérium Európai Uniós Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara fontos európai témákban vállalkozások számára. Az első eseményre 2021. március 18-án 14.00 órakor kerül sor Uniós szabadkereskedelmi megállapodások a külkereskedelem szolgálatában címmel.

Hogyan segítik elő az Európai Unió szabadkereskedelmi megállapodásai az uniós, köztük a magyar cégek külkereskedelmét, hogyan járulnak hozzá exportjuk bővüléséhez? Erről adnak tájékoztatást az online konferencia neves előadói, szakértői. A rendezvény végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket, elmondhatják tapasztalataikat.

Az esemény programját a linkre kattintva megtekinthetik.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

A webinárium a CISCO WEBEX felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. március 17-én, szerdán délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
474 5143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
MKIK
Szabad helyek: 
18
Jelentkezés határideje: 
2021. március 17. 12:00
Csatolmányok: