Az EU SME Centre és a China IPR SME Helpdesk képzése - How well prepared are you to sell online in China?

Rendezvény helyszíne: 
online
Rendezvény időpontja: 
2021. április 15. 09:00 - 12:00
Rendezvény nyelve: 
Angol

Az MKIK Magyar-Kínai Tagozata, a China IPR SME Helpdesk és az EU SME Centre közösen szervezett félnapos, ingyenes képzésének célja a különböző e-kereskedelmi platformok, online üzletkötési- technikák és folyamatok bemutatása. Ez a fajta eladás lehetővé teszi az európai kkv-k közvetlen termékértékesítését a kínai ügyfeleknek, mely különösen előtérbe került a pandémiás helyzet következtében.

A közvetlen eladással nincs szükség kínai importőr cég bevonására az üzletkötéshez, sem leányvállalat vagy raktár létrehozására. A képzésen való részvétellel az érdeklődők megismerhetik az online platformokban rejlő lehetőségeket, azok költségeit, működési módokat az első lépétől egészen az eladásig.

A képzés programtervét, valamint a képzést vezető előadók ismertetőit üzenetünkhöz csatoltan küldjük. A rendezvény nyelve angol, tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

A részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2021. április 8., csütörtök, 12.00 óra
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:
MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

Kapcsolattartó neve: 
Végvári Kristóf
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+3614745106
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar-Kínai Tagozat
Szabad helyek: 
86
Jelentkezés határideje: 
2021. április 8. 12:00
Támogatók: 
EU SME Centre
China IPR SME Helpdesk
Csatolmányok: 
CsatolmányMéret
PDF ikon program_eu_sme_centre_kepzes.pdf119.83 KB