Klímapolitika és fenntarthatóság című webinárium

Rendezvény helyszíne: 
online
Rendezvény időpontja: 
2021. július 7. 14:00 - 15:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Igazságügyi Minisztériummal szoros együttműködésben megvalósuló online konferenciasorozatunk második rendezvényére, mely a klímapolitika és a fenntarthatóság témakörét dolgozza fel. A webináriumon, melyet 2021. július 7-én 14.00 órakor tartunk, Tóth Edina, európai parlamenti képviselő, valamint Steiner Attila, a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár tart előadást.

Az esemény programját csatoltan találják.
A webinárium a Cisco Webex felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. július 6-án, kedden délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Kapcsolattartó neve: 
Pálmay Flóra
Kapcsolattartó telefonszáma: 
474 5143
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Szabad helyek: 
6
Jelentkezés határideje: 
2021. július 5. 23:00