Magyar-Cseh üzleti fórum és üzletember-találkozó

Elsődleges fülek

Rendezvény helyszíne: 
MKIK, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina II., 10. emelet, 1001-es terem
Rendezvény időpontja: 
2021. október 20. 10:00 - 12:15
Rendezvény nyelve: 
Angol

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Cseh Kereskedelmi Kamara szervezésében megvalósuló „Magyar-Cseh üzleti fórum és üzletember-találkozó” című rendezvényünkre.

A cseh delegációban az egészségipar területén tevékenykedő alábbi cégek vesznek részt.

LINET
kórházi és ápolási ágyak, nőgyógyászati és szülészeti székek, speciális matracok, mobil berendezések, egészségügyi bútorok gyártása

Cylinders Engineering Services a.s.
acélpalackok forgalmazása orvosi és otthoni használatra

FAGRON
személyre szabott gyógyászati és gyógyszerészeti összetett berendezések gyártása és fejlesztése, genetikai technológia, gyógyszerészeti alapanyagok előállítása és forgalmazása

PHARMDATA
Adatok és szolgáltatások elsősorban a forgalmazóknak, gyógyszertáraknak, kórházaknak és orvosoknak, de az orvosi kellékek gyártóinak és üzleteinek is

PROMO REHA
orvosi és ápolási ágyak, tusolóágyak, szállítószékek és hordágyak gyártása

VENTOS
teljes körű szolgáltatások az energiatakarékosság és az építési szolgáltatások területén, ipari hőcserélők és helyhez kötött és konténeres ipari szárítók gyártása, átfogó megoldások a fertőző hulladékok fertőtlenítésére

PROGRAMTERV

10.00 – 10.10 Köszöntők
Bódi László, alelnök, Nemzetközi Kollégium, MKIK
Radek Jakubsky, alelnök, Cseh Kereskedelmi Kamara
10.10 – 10.30 A magyar gazdaság aktuális helyzete
felkérés alatt
10.30 – 10.45 A cseh vállalatok rövid bemutatása, CCC
10.45 – 12.00 Üzletember-találkozók

Az eseményen résztvevő cseh cégekről bővebb információ a PARTNEREK fülre kattintva érhető el. A cseh tárgyalópartnerekhez az online regisztrációs lap alján található táblázatban tudnak időpontot foglalni.
Az üzleti fórum és az üzletember találkozók nyelve az angol, tolmácsolást nem biztosítunk.

Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2021. október 18., hétfő, 12.00 óra
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
A rendezvény belső térben kerül megrendezésre, így a 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet értelmében a belépés védettségi igazolványhoz vagy negatív PCR-teszthez kötött.
Amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal vagy negatív teszttel, a rendezvényen való részvételét nem tudjuk biztosítani.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:
MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

Kapcsolattartó neve: 
Baki Magdolna
Kapcsolattartó telefonszáma: 
474 5146
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Szabad helyek: 
17
Jelentkezés határideje: 
2021. október 18. 19:00