ICC MT Banktechnikai munkacsoportülés

Rendezvény helyszíne: 
MKIK, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina II, 1001-es terem
Rendezvény időpontja: 
2021. november 25. 15:30 - 16:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az MKIK ICC Magyar Tagozat Banktechnikai munkacsoportjának soron következő ülésére, melyen általános szakmai kérdések és aktuális ügyek megvitatása, valamint tapasztalatok cseréje lesz napirenden.

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk.

A rendezvény belső térben kerül megrendezésre, így a 484/2020 (XI.10.) kormányrendelet értelmében a belépés védettségi igazolványhoz vagy negatív PCR-teszthez kötött.
Amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal vagy negatív teszttel, a rendezvényen való részvételét nem tudjuk biztosítani.

A jelentkezéshez online regisztráció szükséges a következő ezen a felületen keresztül.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:
MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

Kapcsolattartó neve: 
Baki Magdolna
Kapcsolattartó telefonszáma: 
06 1474 5146
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
ICC Magyar Tagozat
Szabad helyek: 
10
Jelentkezés határideje: 
2021. november 24. 12:00