A török gazdaság aktuális helyzete és kilátásai, a Magyar-Török Tagozat tisztújító közgyűlése

Rendezvény helyszíne: 
Matild Palace (1056 Budapest, Váci u. 36.)
Rendezvény időpontja: 
2021. december 3. 10:00 - 12:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a török gazdaság aktuális helyzetéről, az üzleti lehetőségekről, valamint a magyar-török kereskedelmi kapcsolatok alakulásáról szóló tájékoztató rendezvényünkre, melyet Magyarország isztambuli főkonzulátusával együttműködésben szervezünk meg.

Az esemény a Törökország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást

• Törökország általános helyzetéről;
• Törökország gazdaságáról;
• a magyar-török gazdasági kapcsolatokról;
• az üzleti lehetőségekről magyar vállalatok számára Törökországban;
• a Magyar-Török tagozat 2021. évi programjairól és 2022. évi terveiről.

A rendezvény keretében szervezzük meg a Tagozat tisztújító közgyűlését is.

Az eseményt a magyar érdeklődők személyes részvételével tervezzük megvalósítani (az isztambuli főkonzulátus külgazdasági attaséja pedig online csatlakozik), de amennyiben ezt a járványhelyzet mégsem tenné lehetővé, akkor a teljes programot online szervezzük meg.

Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2021. november 30., kedd, 16.00 óra
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Kérjük, hogy a koronavírus-járvány helyzetre való tekintettel, hozza magával védettségi igazolványát a rendezvényre, melyet a helyszínen ellenőrzünk.
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt az eseményen.
Csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, vagy akik állami szervezetek képviselői.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Kapcsolattartó neve: 
Szekeres Anna
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+361 474 5142
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar-Török Tagozat
Szabad helyek: 
6
Jelentkezés határideje: 
2021. december 1. 11:00
Csatolmányok: 
CsatolmányMéret
PDF ikon program_mtt_forum_kgy_12.03.pdf139.03 KB