Lehetőségek és kihívások Afrikában webinárium, Afrika Tagozat Közgyűlés

Rendezvény helyszíne: 
Online (Zoom)
Rendezvény időpontja: 
2023. június 14. 14:00 - 16:00
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozatának Lehetőségek és kihívások Afrikában című webináriumával egybekötött éves tagozati közgyűlésére. A rendezvény előadói a Külgazdasági és Külügyminisztérium képviselője, valamint a térségben külszolgálatot teljesítő külgazdasági attasék lesznek.

Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2023. június 13., kedd, 12:00 óra
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:
https://mkik.hu/kozerdeku-adatok

Kapcsolattartó neve: 
Tóth Róbert
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+36203349657
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Afrika Tagozat
Szabad helyek: 
29
Jelentkezés határideje: 
2023. június 13. 16:00