Tájékoztató webinárium a kritikus fontosságú nyersanyagok jogszabályáról

Rendezvény helyszíne: 
online, zoom felületen
Rendezvény időpontja: 
2023. november 9. 14:00 - 15:30
Rendezvény nyelve: 
Magyar

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, a Magyar Tudomány Ünnepének keretében megvalósuló tájékoztató webináriumra, amelynek programterve csatoltan található.

Az esemény témája: Uniós válasz a globális kihívásra – avagy minden, amit tudni érdemes a kritikus fontosságú nyersanyagok jogszabályáról

Időpontja: 2023. november 9., 14.00 – 15.30

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2023. november 8., 12.00

A webinárium a ZOOM felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2023. november 8-án, szerda délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

Kapcsolattartó neve: 
Baki Magdolna
Kapcsolattartó telefonszáma: 
06 1 474 5146
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Szabad helyek: 
87
Jelentkezés határideje: 
2023. november 8. 12:00
Csatolmányok: