Magyar-török üzletember-találkozó a Kocaeli Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából

Elsődleges fülek

Rendezvény helyszíne: 
HUNGEXPO
Rendezvény időpontja: 
2024. május 8. 10:00 - 12:30
Rendezvény nyelve: 
Angol

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, az Enterprise Europe Network és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében megvalósuló Magyar–török üzletember-találkozóra, melyre a Kocaeli Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából kerül sor a HUNGEXPO-n, az Ipar Napjai kiállítás keretében, Budapesten.

Az eseményen lehetőség nyílik üzleti tárgyalások lebonyolítására a mellékelt listában szereplő török cégek képviselőivel.

A rendezvény nyelve az angol lesz, tolmácsolást nem biztosítunk.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
A résztvevő török cégek listáját mellékelten küldjük.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Várjuk rendezvényünkön, számítunk megtisztelő részvételére!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

A rendezvény kapcsán regisztrált adataik a Kiegészítő adatkezelési tájékoztató szerint kerülnek át kizárólag az abban meghatározott harmadik félnek.

Kapcsolattartó neve: 
Tompa Máté
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+3614745142
Kapcsolattartó e-mail címe: 
Tagozat: 
Magyar-Török Tagozat
Szabad helyek: 
24
Jelentkezés határideje: 
2024. május 7. 12:00